CERCADOR

Cuina

9788423208166.jpgLA CUINA CATALANA MEDIEVAL. UN FESTÍ PER ALS SENTITS
MARANGES, ISIDRA

ISBN: 978-84-232-0816-6  | Col·lecció: Bofarull  | Preu: 20,00 € | Pàg:492 | Format: 13,5X19,5
Reedició del llibre d’Isidra Maranges (premi Josep Mercader 2011); indispensable per a tots aquells que vulguin saber com era la nostra cuina medieval.

PortadaCuinaIbersbaixa.jpgLA CUINA DELS IBERS. DE LA LLAR DE FOC ALS FOGONS
SANTACANA I MESTRE, JOAN i DURAN, JOAN

ISBN: 978-84-232-0759-6  | Col·lecció: Episodis de la història  | Preu: 8,00 € | Pàg:96 | Format: 12 x 17

 La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seu entorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, amb implicacions religioses, socials i econòmiques.

A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat en Didàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments; com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial i la introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.

El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’una dotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció de l’època.
Podeu sentir unes entrevistes a Joan Santacana parlant del llibre clicant: http://www.catradio.cat/audio/576248/La-gorra-del-Tapias
http://www.catradio.cat/audio/594226/En-guardia---La-cuina-dels-ibers


Rafael Dalmau, Editor | carrer del Pi, núm. 13, 1r 1a | tel. (+34) 93 317 33 38
fax. (+34) 93 317 33 38 | 08002 BARCELONA | agenda@rafaeldalmaueditor.cat