La cuina catalana medieval. Un festí per als sentits
20,00 €
Reedició del llibre d’Isidra Maranges (premi Josep Mercader 2011); indispensable per a tots aquells que vulguin saber com era la nostra cuina medieval.
Autor: Maranges, IsidraCol·lecció: Bofarull
ISBN: 978-84-232-0816-6
Núm. de col·lecció: 9 Format: 13,5X19,5
Descripció
Reedició del llibre d’Isidra Maranges (premi Josep Mercader 2011); indispensable per a tots aquells que vulguin saber com era la nostra cuina medieval.
Productes relacionats
-
La defensa de les constitucions de Catalunya. El Tribunal de Contrafaccions (1702-1713)
16,00 € Afegeix a la cistella -
L’aljama de la Seu d’Urgell medieval. Una comunitat jueva del Pirineu català
16,00 € Afegeix a la cistella -
Els templers, guerrers de Déu. Entre Orient i Occident
20,00 € Afegeix a la cistella -
Jaume II de Mallorca. Rei de les Balears i Pitiüses, comte català del nord
15,00 € Afegeix a la cistella -
L’articulació del territori a la Catalunya moderna
20,00 € Afegeix a la cistella