La cuina catalana medieval. Un festí per als sentits
20,00 €
Reedició del llibre d’Isidra Maranges (premi Josep Mercader 2011); indispensable per a tots aquells que vulguin saber com era la nostra cuina medieval.
Autor: Maranges, IsidraCol·lecció: Bofarull
ISBN: 978-84-232-0816-6
Núm. de col·lecció: 9 Format: 13,5X19,5
Descripció
Reedició del llibre d’Isidra Maranges (premi Josep Mercader 2011); indispensable per a tots aquells que vulguin saber com era la nostra cuina medieval.
Productes relacionats
-
Els templers, guerrers de Déu. Entre Orient i Occident
20,00 € Afegeix a la cistella -
La indumentària civil catalana. Segles XIII-XV
18,00 € Afegeix a la cistella -
La defensa de les constitucions de Catalunya. El Tribunal de Contrafaccions (1702-1713)
16,00 € Afegeix a la cistella -
Antoni Vidal i Talarn i Pere Joan Barceló (Carrasclet). Dos defensors de la terra (1700-1720)
22,00 € Afegeix a la cistella -
Ambaixadors catalans a Madrid. Els inicis de la Guerra de Separació (1640-1641)
19,00 € Afegeix a la cistella