La cuina catalana medieval. Un festí per als sentits
20,00 €
Reedició del llibre d’Isidra Maranges (premi Josep Mercader 2011); indispensable per a tots aquells que vulguin saber com era la nostra cuina medieval.
Autor: Maranges, IsidraCol·lecció: Bofarull
ISBN: 978-84-232-0816-6
Núm. de col·lecció: 9 Format: 13,5X19,5
Descripció
Reedició del llibre d’Isidra Maranges (premi Josep Mercader 2011); indispensable per a tots aquells que vulguin saber com era la nostra cuina medieval.
Productes relacionats
-
Jaume II de Mallorca. Rei de les Balears i Pitiüses, comte català del nord
15,00 € Afegeix a la cistella -
Antoni Vidal i Talarn i Pere Joan Barceló (Carrasclet). Dos defensors de la terra (1700-1720)
22,00 € Afegeix a la cistella -
Institucions i conflictes a la Catalunya moderna
16,00 € Afegeix a la cistella -
Duoda, comtessa de Barcelona
18,00 € Afegeix a la cistella -
Ramon Berenguer IV
20,00 € Llegeix més