El cister. El patrimoni dels monestirs catalans a la corona d’aragó

20,00 

Aquest llibre pretén oferir una visió general i completa sobre les abadies i els priorats cistercencs catalans i les seves filials en territoris en l’antiga Corona d’Aragó.

Autors: Fuguet Sans, Joan, Plaza Arqué, CarmeCol·lecció: Col·lecció Nissaga ISBN: 978-84-232-0597-4 Núm. de col·lecció: 14 Format: 17x24 cm

Descripció

Aquest llibre pretén oferir una visió general i completa sobre les abadies i els priorats cistercencs catalans i les seves filials en territoris en l’antiga Corona d’Aragó. Els autors estudien el fenomen cistercenc en el context històric que nasqué i, d’altra banda, descriuen i analitzen la història i l’art dels monestirs catalans, alguns ben poc coneguts. L’arquitectura dels cenobis cistercencs catalans (i de la Corona d’Aragó) resulta d’especial interès en el context de l’art català, sobretot en el moment tan apassionant com és el de la transició del Romànic al Gòtic. Els nombrosos plànols i fotografies d’aquesta edició contribueixen a presentar de forma entenedora i atractiva la captivadora trajectòria del Cister.

El cister. El patrimoni dels monestirs catalans a la corona d’aragó
20,00