Els orígens de catalunya

20,00 

«Fou precisament en pronunciar una conferència en el local del Centre Català de Prospectiva –ens escrivia l’autora, pocs mesos abans que morís- quan vaig fer-me càrrec del molt que convenia de redactar un llibre senzill, per a tothom, d’història de Catalunya; no pas perquè no n’hi haguessin, i de bons, sinó perquè no n’hi havia cap que acabés en arribar la nostra independència, de manera que posés a l’abast els elements i la manera com va formar-se la nostra nacionalitat.

Autor: Espadaler, M. GràciaCol·lecció: Col·lecció Nissaga ISBN: 978-84-232-0225-6 Núm. de col·lecció: 3 Format: 17x24 cm

Descripció

«Fou precisament en pronunciar una conferència en el local del Centre Català de Prospectiva –ens escrivia l’autora, pocs mesos abans que morís- quan vaig fer-me càrrec del molt que convenia de redactar un llibre senzill, per a tothom, d’història de Catalunya; no pas perquè no n’hi haguessin, i de bons, sinó perquè no n’hi havia cap que acabés en arribar la nostra independència, de manera que posés a l’abast els elements i la manera com va formar-se la nostra nacionalitat. No és pas el mateix tenir un origen o un altre. I conèixer els factors humans que ens han configurat fins a fer de cadascú de nosaltres un català, pot ajudar-nos a mantenir la fermesa i portar a terme les àmplies perspectives per al nostre futur.»

Els orígens de catalunya
20,00