EP355: La cuina dels ibers. De la llar de foc als fogons

9,00 

La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seuentorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, ambimplicacions religioses, socials i econòmiques.

Autors: Santacana I Mestre, Joan, Duran, JoanCol·lecció: Episodis de la història ISBN: 978-84-232-0759-6 Núm. de col·lecció: 355** Format: 12 x 17

Descripció

La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seuentorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, ambimplicacions religioses, socials i econòmiques.A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat enDidàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments;com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial ila introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’unadotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció del’època.Podeu sentir unes entrevistes a Joan Santacana parlant del llibreclicant: http://www.catradio.cat/audio/576248/La-gorra-del-Tapiashttp://www.catradio.cat/audio/594226/En-guardia—La-cuina-dels-ibers

EP355: La cuina dels ibers. De la llar de foc als fogons
9,00