EP355: La cuina dels ibers. De la llar de foc als fogons
9,00 €
La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seuentorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, ambimplicacions religioses, socials i econòmiques.
Descripció
La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seuentorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, ambimplicacions religioses, socials i econòmiques.A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat enDidàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments;com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial ila introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’unadotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció del’època.Podeu sentir unes entrevistes a Joan Santacana parlant del llibreclicant: http://www.catradio.cat/audio/576248/La-gorra-del-Tapiashttp://www.catradio.cat/audio/594226/En-guardia—La-cuina-dels-ibers
Productes relacionats
-
EP024: La conquesta de Lleida
7,00 € Afegeix a la cistella -
EP007: Margarida de Prades
7,00 € Afegeix a la cistella -
EP013: Trajectòria mediterrània del Príncep de Viana
7,00 € Afegeix a la cistella -
EP001: Les unions de nobles i el rei del punyalet
7,00 € Afegeix a la cistella -
EP028: Pau Ignasi de Dalmases i el seu temps
7,00 € Afegeix a la cistella